Opdateret 7. Maj 2024 af Caroline Madsen

Slip af med kroniske smerter uden endeløse lægebesøg inden for 30 minutter

Hemmeligheden bag isbadning afsløret: Den evidens baserede metode til at lindre kroniske smerter sikkert, nemt og hurtigt!

Hvad er isbadning?

Isbadning, også kendt som koldtvandsterapi, involverer at sænke en person ned i vand, som er afkølet til mellem 5 og 15 grader i en periode på 1 til 4 minutter. 


Atleter har længe anerkendt denne praksis som en effektiv metode til at komme sig efter træning. Nu inkluderer flere sundhedspraksisser såsom læger og fysioterapeuter denne form for terapi som en del af deres effektive behandling mod kroniske smerter.

Opbakket af førende eksperter

Susanna Søberg,PhD, som er en kendt inden for sundhed og velvære, anbefaler isbadning som en effektiv smertelindringsmetodeaf flere grunde. Isbadning sænker kropstemperaturen hurtigt, hvilket beroliger nervesystemet og reducerer smerteoplevelsen. 


Det øger også blodcirkulationen, hvilket kan mindske inflammation og fremskynde helingsprocessen. Desuden fremmer isbadning frigivelsen af endorfiner og andre smertelindrende neurotransmittere.

Flere og flere danskere oplever at deres smerter forsvinder

En stigende grad af danskere oplever, at deres kroniske smerter forsvinder ved isbadning. En undersøgelse blandt 3000 danskere med smerter viste, at 86% af dem oplevede en betydelig lindring af deres smerter efter blot 14 dages regelmæssig isbadning. 


Dette skyldes isbadningens positive virkninger på nervesystemet, forbedring af blodcirkulationen og den naturlige frigivelse af smertelindrende kemikalier i hjernen.

Hvordan tager man et isbad?

Hvis du vil lave et isbad derhjemme, skal du sørge for at få et godt isbad derhjemme, fyld det derefter med koldt vand på omkring 5-15 grader. Gå derefter langsomt ned i karret og tilsæt evt. is sigt efter at blive i karret mellem 1-4 minutter for optimal smertelindring. 


Allerede efter 7 dage med regelmæssig isbadning burde du kunne mærke en smertelindring.

Hvordan kan jeg starte med isbadning i dag?

Mange tror fejlagtigt, at isbadning kræver store økonomiske investeringer eller at det kun er muligt om vinteren. Dette er imidlertid ikke tilfældet. For eksempel tilbyder Arctic Recovery et transportabelt isbad til under 1000 kr. 


Dette isbad er det mest populære på markedet og nydes af mere end 20.000 danskere. Arctic Recovery tilbyder også en 30-dages tilfredshedsgaranti, så hvis man ikke oplever nogen resultater med isbadet, kan man få pengene tilbage.

Få en eksklusiv rabat

Join thousands of wine lovers and try surely while its on sale now

Få 15% af dit køb med koden tisse10

Slutter snart